Garantie

GARANTIE DE SATISFACTIE 14 ZILE

Garantie de satisfactieVi s-a intamplat sa cumparati un produs de folosinta indelungata si dupa un timp scurt sa constatati ca acest produs nu va satisface sau pur si simplu nu va place?
Vi s-a intimplat sa cumparati un produs de pe internet sau ca urmare a unei reclame si sa constatati ca acesta nu corespunde imaginii pe care v-ati format-o din informatiile de pe respectivul site sau din respectiva reclama?
Vi s-a intamplat sa cumparati un produs dintr-un magazin oarecare, l-ati testat bineinteles ceva timp in magazin, dar dupa cateva zile ati constatat ca nu va place?
Vi s-a intamplat ca dupa o saptamana sa va razganditi?

Acum aveti posibilitatea sa va razganditi daca un calculator nu va satisface, indiferent de motiv.
CUM? - Simplu - cumparand un sistem C-ONE de la CARO GROUP

Ce inseamna "GARANTIE DE SATISFACTIE"?

Atunci cand comandati un sistem C-ONE in configuratie standard primiti in plus 14 zile in care va puteti razgandi, indiferent de motiv si puteti opta pentru returnarea banilor achitati - noi am numit aceasta procedura GARANTIE DE SATISFACTIE".

Cum pot beneficia de "GARANTIA DE SATISFACTIE"?

In primul rand produsul trebuie returnat in bune conditii si cu toata documentatia si ambalajul original intact.
In cazul configuratiilor standard, daca returnarea se face in mai putin de 5 zile se restituie suma integral; daca returnarea se face dupa o perioada mai mare de cinci zile valoarea returnata este de 90%.
In cazul configuratiilor executate la cerere derivate din configuratiile standard se returneaza 90% din valoare.
Nu se accepta returul componentelor sau accesoriilor comandate in mod special.
In ambele cazuri aveti si optiunea ca in intervalul celor 14 zile sa schimbati configuratia fara costuri de manopera suplimentare, cu diferente pentru componente calculate la pret de lista.
Se exclud de la aceste modificari urmatoarele produse: monitor; tastatura; mouse; orice componenta adusa pe comanda speciala.

Garantia produselor
CERTIFICAT DE GARANTIE

Perioada de garantie acordata pentru produsele comercializate de Royal Computers SRL este in conformitate cu Legea nr. 296 / 28.06.2004 privind Codul Consumului si cu Legea nr. 449 / 12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Garantii produse

Toate produsele afisate pe site-ul caro.ro beneficiaza de garantie pe o perioada determinata, mentionata in certificatul de garantie al fiecarui produs in parte. Produsele achizitionate sunt livrate impreuna cu certificatul de garantie conform cu specificatiile producatorului sau importatorului.
Prin termenul de VANZATOR se intelege site-ul http://www.caro.ro/.
Produsul defect trebuie prezentat pentru depanare impreuna cu certificatul de garantie si factura (bon sau chitanta) eliberate de VANZATOR la cumpararea produsului, in caz contrar produsul nu este acceptat pentru reparatii;
Producatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele generate de o terta parte. Defectele cauzate astfel nu fac obiectul garantiei.

Garantia nu se acorda in urmatoarele conditii:
-lipsa sau deteriorarea sigiliilor de garantie sau lipsa sau deteriorarea etichetelor originale.
-produsele prezinta deteriorari de natura mecanica (zgarieturi, componente crapate sau cu parti lipsa, conectori crapati sau rupti, pini indoiti etc)
-produselor care in opinia specialistilor nostri, motivata in scris, prezinta malfunctionalitati datorate manipularii sau instalarii improprii sau folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare (conectori exfoliati, cresterea frecventelor de lucru, etc.), modificari software/hardware.
-produsele au lucrat in conditii termice peste limita normala de funtionare. (radiatoare incarcate cu praf, orificii de aerisire obturate, cipuri carbonizate, innegrite, prezenta topiturilor, condensatori umflati etc.)
-produsele au fost supuse la supratensiuni, regimuri tranzitorii sau lipsa inpamantarii ce a dus la explodarea sau “inpuscarea” cipurilor
-sistemele si componentele au fost pastrate in conditii improprii (caldura excesiva, umiditate excesiva, praf, vibratii, etc.)

Garantia nu este transmisibila, noi nefiind raspunzatori in fata tertilor.
Orice reclamatie in legatura cu produsul achizitionat trebuie adresata catre VANZATOR, care va asigura toate operatiunile necesare repunerii in functiune, inlocuirii produsului care s-a defectat in cadrul termenului de garantie, respectiv pentru vicii ascunse in cadrul duratei medii de utilizare, precum si cheltuielile ocazionate de transportul, diagnosticarea, expertizarea, demontarea, montarea si ambalarea produsului. VANZATORUL nu este obligat sa asigure transportul produsului care s-a defectat, transportul produsului in aceasta situatie va fi asigurat de catre consumator.

Termenul de garantie al produsului se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pana la data repunerii acestuia an stare de functionare. Prelungirea termenului de garantie se va inscrie in certificatul de garantie de catre VANZATOR.
Produsul defect in termenul de garantie va fi reparat in 15 zile lucratoare de la data inregistrarii reclamatiei.
Produsul defect in perioada de garantie, atunci cand nu poate fi reparat sau durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute in garantie , la cererea consumatorului va fi inlocuit de VANZATOR cu un echipament similar din punct de vedere functional sau acesta va restitui contravaloarea actualizata a produsului respectiv. Contravaloarea actualizata se calculeaza in functie de indicele de inflatie comunicat de Institutul National de Statistica. Valoarea actualizata astfel calculata nu va putea fi mai mica decat contravaloarea produsului pe care agentul economic obligat la restituire o percepe pentru produse de acelasi fel, in momentul restituirii. Restituirea contravalorii actualizate a produsului se va face la cererea consumatorului. Pentru lucrarile de service efectuate in perioada de garantie si care impun utilizarea de piese de schimb, VANZATORUL va acorda un termen de garantie a carui durata va fi egala cu durata garantiei acordate de furnizorii pieselor de schimb respective. 

Returul produselor

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa vizitati situl AUTORITATII  NATIONALE PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR, http://www.anpc.gov.ro/

   

VISA MasterCard Online payments Verified by VISA MasterCard SecureCode
Termeni si conditii de utilizare
*Ratele lunare contin TVA si sunt calculate pentru un credit BT Direct pe 48 luni fara avans.
NOTA: Specificatiile si pretul se pot schimba fara notificare prealabila. Preturile pentru enduseri sunt exprimate in RON, cu TVA. Preturile pentru dealeri sunt exprimate in EUR sau USD, fara TVA.
Nu ne asumam raspunderea pentru anumite modificari aduse de catre producatori produselor ce le comercializam.

INFORMATII UTILE

Preturile afisate sunt valabile pentru comanda online si sunt diferite de preturile de magazin.

price.ro

© 2006 - 2022 ROYAL Computers (Caro Group). Toate drepturile rezervate..