Despre noi

Performance, you can touch.

Poti atinge INALTA performanta in domeniul tau folosind componentele si echipamentele IT oferite de CARO Group.

Calitatea "tangibila" a calculatoarelor "C-one" dau satisfactia si placerea de a lucra pe un sistem stabil, bine proiectat si ale carui componente au fost atent acordate pentru a lucra impreuna. Un sistem performant.

CARO Group, NU ofera "Cel mai mic pret din piata". CARO Group ofera satisfactie garantata la un pret corect. Nu facem compromisuri sau rabat de la cerinta tehnica. Asistam clientul in a face cea mai potrivita alegere pentru nevoile sale si o transformam in realitate. Cu minutie si simt de raspundere. Cu respect pentru banii platiti de client si cu dorinta de a-i depasi asteptarile.

Ai venit la noi pentru ca esti o persoana EDUCATA, stii - ca si noi: calitatea are un pret, iar noi ne straduim sa-ti oferim numai produse pe care le meriti iar in final sa fii pe deplin multumit.

"Nu-ti dam de 10 ori diferenta de pret daca gasesti mai ieftin in alta parte"; noi iti dam GARANTIE DE SATISFACTIE - 7 zile. Cumpara produsul, foloseste-l, testeaza-l si daca nu te multumeste poti sa-l inlocuiesti sau sa il returnezi.

ISTORIC

CARO Group si-a inceput activitatea in 1992 si a cunoscut o dezvoltare continua pana in prezent atingand o cifra de afaceri de 10.2 milioane USD in 2006 cu o rata de crestere medie anuala de 30%.

CARO Group se compune din:

CARO COMPUTER DISTRIBUTION – import si distributie echipamente si componente IT si software Microsoft. Principalii furnizori cu care CARO are incheiate acorduri de distributie:

Abit, Acer, Antec, Corsair, Gigabyte, Hiper, IC-INTRACOM, Kingmax, MGE, Pioneer, Samsung, Supermicro, UMAX, XFX

Competenta, expertiza si profesionalismul personalului CARO Group sunt reflectate de certificatele obtinute si de partenerialtele incheiate:

 • Microsoft Certified Partner
 • Microsoft OEM System builder
 • HP prefered partner
 • nVIDIA SLI sistem Buider
 • Intel Product Integrator

Pentru a asigura satisfactia clientilor sai, CARO Group a implementat si mentine un sitem integrat de managementul calitatii si de mediu certificat pentru conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2001 respectiv SR EN ISO 14001:2005.

Reteaua de distributie CARO adreseaza piata Romaneasca pe 3 canale:

 • sub-distribuitori si retaleri cu valoare adaugata – 400 de parteneri in toata tara
 • Key account – mari lanturi de retail
 • e-commerce prin web site-ul sau comercial

CARO Store – reteaua proprie de magazie retail, compusa in prezent din 5 magazine prezente in Bucuresti, Galati, Braila, Pitesti.

CARO Network – furnizor de servicii internet (ISP), subdistribuitor RDS. Servicii oferite:

 • acces internet
 • posta electronica (private si corporate)
 • transfer de date si de voce
 • gazduire domeniu internet
 • colocare server (de domeniu, de POP si SMTP, proxy server)
 • VoIP
 • VPN

Pentru a facilita accesul clientilor sai la informatie, CARO mentine o prezenta activa pe Internet prin portalul sau http://www.caro.ro/; ca o facilitate suplimentara, CARO a introdus printre primele in tara sistemul ePayment furnizat de GeCAD, pentru efectuarea platilor cu carte de credit, astfel incat produsele noastre pot fi achizitionate on-line, direct de pe site.

In plus, CARO ofera facilitati comerciale de plata:

 • achizitia de produse cu plata in rate
 • leasing

Un segment important in oferta CARO Group il constituie produsele realizate sub marca proprie "C-one". Marca este inregistrata la OSIM iar sistemele sunt testate pentru conformitate cu standardul de securitate electrica de joasa tensiune SR EN ISO 60950+A1+A2+A3. Sub aceasta marca comerciala, CARO Group produce si distribuie sisteme desktop si servere construite pe baza tehnologiilor furnizate de Gigabyte si Supermicro.

   

VISA MasterCard Online payments Verified by VISA MasterCard SecureCode
Termeni si conditii de utilizare
*Ratele lunare contin TVA si sunt calculate pentru un credit BT Direct pe 48 luni fara avans.
NOTA: Specificatiile si pretul se pot schimba fara notificare prealabila. Preturile pentru enduseri sunt exprimate in RON, cu TVA. Preturile pentru dealeri sunt exprimate in EUR sau USD, fara TVA.
Nu ne asumam raspunderea pentru anumite modificari aduse de catre producatori produselor ce le comercializam.

INFORMATII UTILE

Preturile afisate sunt valabile pentru comanda online si sunt diferite de preturile de magazin.

price.ro

© 2006 - 2022 ROYAL Computers (Caro Group). Toate drepturile rezervate..