Cum cumpar

Daca nu sunteti familiarizati cu cumparaturile on-line pe site-ul nostru o sa va explicam in cateva randuri in ce constau acestea:

 • Adaugarea unui produs la cosul de cumparaturi se face fie folosind lista de preturi si apasand butonul "Cumpara" fie selectand produsul respectiv, introducand cantitatea dorita si apasand pe cosulet
 • Adaugarea produselor la cosul de cumaparaturi se face GRATUIT fara a fi inregistrat
 • Daca se doreste achizitionarea produselor din cosul de cumparaturi prin efectuarea de click pe cosul de cumparaturi trebuie sa va creati un cont.

Pentru a va crea un cont nou dati un click pe client nou.
Aici va puteti crea un cont pentru persoana fizica sau persoana juridica. Diferenta este ca in momentul in care efectuati comanda on-line facturarea se face in functie de datele introduse in formularul de inregistrare.

ATENTIE !!!
Dupa introducerea datelor in formularul de inregistrare veti primi un cod de confirmare la adresa de e-mailul specificata cu ajutorul caruia veti putea activa contul dvs.
Acum va puteti introduce userul si parola si apasati butonul Intra. In acest moment sunteti conectat.
Daca bifati "Retine parola" cand veti reveni pe site-ul nostru nu va mai fi necesar sa introduceti userul si parola.

In cosul de cumparaturi puteti modifica cantitatile in functie de preferinte dupa care apasati butonul "Actualizeaza valorile".
Acum aveti 2 posibilitati:


In momentul in care considerati ca ati terminat cumparaturile apasati butonul "Incheie comanda", iar in pagina ce va urma veti fi avea posibilitatea de a introduce observatii in legatura cu modalitatea de facturare, livrare etc. dupa care apasati butonul "Trimite comanda" si comanda va fi trimisa catre unul din operatorii nostri care va va contacta in maxim o zi lucratoare de la data efectuarii comenzii.

Cum platesc (plata la livrare)?

Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 1. Plata in BRD-Groupe Société Générale - Academiei ; cont: RO30 BRDE 410S V866 8035 4100 ,beneficiar: Royal Computers
 2. Plata prin mandat postal
 3. Ramburs
 4. Cash la sediu firmei
 5. IN RATE in conditii deosebit de avantajoase. Pentru perfectarea cererii si a actelor necesare creditarii va trebui sa luati legatura cu unul din agentii Caro.
 6. Carduri bancare - plata se va face in conditii depline de securitate, IN MOMENTUL LIVRARII la sediul firmei. Agentul nostru de vanzari va solicita tranzactia, IN PREZENTA CLIENTULUI, cu ajutorul unui terminal POS (cititor de plati) mobil. Imediat ce plata este autentificata de catre mecanismul electronic de verificare, terminalul POS va emite chitanta cu datele exacte ale operatiunii efectuate. Alaturi de aceasta vei primi factura si certificatul de garantie si calitate al bunurilor pe care le-ai achizitionat.
  Cardurile acceptate de Caro Group sunt:

Livrarea se face prin Ro-Expres - serviciu de curierat "door-to-door".


1. Cum cumpar produse de pe site-ul CARO, on-line?

CARO GROUP vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale GeCAD ePayment (http://www.epayment.ro/.)

Puteti cumpara produsele noastre online urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti si introducetil in cosul de cumparaturi (atentie! nu uitati sa va logati!)

b. Optati pentru Transport curier la domiciliu (plata se va face on-line prin intermediul serviciului ePayment)

c. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre CARO GROUP, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de email are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via email. O adresa de email incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, CARO GROUP si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email.

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati online sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite � CARO GROUP si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi " Politica de confidentialitate" ePayment si "Politica de confidentialitate" CARO GROUP pentru mai multe informatii despre subiect.
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar � numar de card, data expirarii, etc. � sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului 3D Secure aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem � introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul 3D Secure.

3. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusive cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.Va multumim si va dorim succes !

   

VISA MasterCard Online payments Verified by VISA MasterCard SecureCode
Termeni si conditii de utilizare
*Ratele lunare contin TVA si sunt calculate pentru un credit BT Direct pe 48 luni fara avans.
NOTA: Specificatiile si pretul se pot schimba fara notificare prealabila. Preturile pentru enduseri sunt exprimate in RON, cu TVA. Preturile pentru dealeri sunt exprimate in EUR sau USD, fara TVA.
Nu ne asumam raspunderea pentru anumite modificari aduse de catre producatori produselor ce le comercializam.

INFORMATII UTILE

Preturile afisate sunt valabile pentru comanda online si sunt diferite de preturile de magazin.

price.ro

© 2006 - 2022 ROYAL Computers (Caro Group). Toate drepturile rezervate..