Termeni si conditii de utilizare

Generalitati

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea Royal Computers SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii

  1. Acest site este intretinut si administrat de SC Royal Computers SRL (legal inregistrata), care va fi denumit in continuare "Societate"
  2. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului caro.ro este denumit "Client"
  3. Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.caro.ro) va fi denumita generic "site-ul caro.ro"
  4. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul caro.ro vor fi denumite in continuare "continut"

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului caro.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal)

Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului caro.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Siglele caro si C-one precum si denumirea caro group si c-one sunt marci inregistrate si protejate de legile in vigoare.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului caro.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ului caro.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului caro.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului caro.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
Caro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara notificare prealabila.

Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului caro.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificat de garantie.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI caro.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL caro.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

   

VISA MasterCard Online payments Verified by VISA MasterCard SecureCode
Termeni si conditii de utilizare
*Ratele lunare contin TVA si sunt calculate pentru un credit BT Direct pe 48 luni fara avans.
NOTA: Specificatiile si pretul se pot schimba fara notificare prealabila. Preturile pentru enduseri sunt exprimate in RON, cu TVA. Preturile pentru dealeri sunt exprimate in EUR sau USD, fara TVA.
Nu ne asumam raspunderea pentru anumite modificari aduse de catre producatori produselor ce le comercializam.

INFORMATII UTILE

Preturile afisate sunt valabile pentru comanda online si sunt diferite de preturile de magazin.

price.ro

© 2006 - 2022 ROYAL Computers (Caro Group). Toate drepturile rezervate..