Bussines to Bussines

B2BCaro Grup a ales sa se adreseze clientilor sai prin intermediul serviciilor de consultanta in achizitionarea de echipamente de birou.

In calitate de consultanti independenti, ne facem datoria de a fi in permanenta la curent cu schimbarile din piata de IT&C, punand aceste informatii la dispozitia clientilor nostri. Avand in vedere acest lucru, dorim ca relatia pe care o formam cu clientii nostri sa fie una de durata si sa se transforme intr-un parteneriat. Asiguram servicii post vanzare pe toata perioada de garantie si dupa incheierea acesteia.

Consultanta pe care o oferim are ca scop consilierea clientilor, care se afla in situatia de a-si forma un sistem informatic nou sau de a imbunatati unul existent, oferindu-le informatii de ultima ora in ceea ce priveste echipamentele disponibile in piata la acel moment, punand accent in primul rand pe raportul optim "Performanta-Pret".

   

VISA MasterCard Online payments Verified by VISA MasterCard SecureCode
Termeni si conditii de utilizare
*Ratele lunare contin TVA si sunt calculate pentru un credit BT Direct pe 48 luni fara avans.
NOTA: Specificatiile si pretul se pot schimba fara notificare prealabila. Preturile pentru enduseri sunt exprimate in RON, cu TVA. Preturile pentru dealeri sunt exprimate in EUR sau USD, fara TVA.
Nu ne asumam raspunderea pentru anumite modificari aduse de catre producatori produselor ce le comercializam.

INFORMATII UTILE

Preturile afisate sunt valabile pentru comanda online si sunt diferite de preturile de magazin.

price.ro

© 2006 - 2022 ROYAL Computers (Caro Group). Toate drepturile rezervate..